Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914991 obálek a 882045 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kuchařské umění od A do Z: 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích



Autor: Lagorce, Stéphane, Barberousse, Michel, Bucherová, Irena a Zástěrová, Hana
Rok: 2010
ISBN: 9788025503393
NKP-CNB: cnb002108189
OCLC Number: (OCoLC)655157017
OKCZID: 110607244
Vydání: 3. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
LAGORCE, Stéphane. Kuchařské umění od A do Z: 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích. Překlad Irena BUCHEROVÁ, překlad Hana ZÁSTĚROVÁ. 3. vyd. Čestlice: Rebo, 2010. 719 s.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Kuchařské umění od A do Z je praktická a obsáhlá kuchařka. Přináší inspiraci pro každý den i kulinářské speciality vhodné pro zvláštní a slavnostní příležitosti. Vařit podle nich může jak zkušený kuchař, tak nováček v kuchyni. Kniha obsahuje tradiční i netradiční recepty české kuchyně, naleznete zde návody na vánoční speciality, dietní jídla, dobrůtky pro děti, ale také grilování nebo konzervování potravin. Regionální speciality se neomezují na Čechy, sbírka receptů z kuchařských velmocí, jakými jsou Francie, Itálie nebo Čína uspokojí každého gurmána. Další zástupci světové kuchyně jsou vyzkoušené předpisy s exotickým nádechem například z Indie, Japonska nebo Thajska, nechybí ani tradiční jídla německá, maďarská nebo řecká. Rodinná kuchařka přináší 1 000 rad a receptů v 1 000 fotografiích.


Dostupné zdroje

NK Praha
Knihy.ABZ.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)