Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3010167 obálek a 923030 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Josef Dušátko
ISBN: 9788026419792
NKP-CNB: cnb003038599
OKCZID: 127980222
Citace (dle ČSN ISO 690):
DUŠÁTKO, Josef. Domácí řeznická kuchařka. 4. vydání, 2. vydání v nakladatelství CPress. Brno: CPress, 2018. 163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh.
Hodnocení:
4.8 / 5
(5 hlasů)
Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv.Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů.
Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze