Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919290 obálek a 884197 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů II: Učební text pro střední zdravot. školy - obor dietních sester



Autor: Bulková, Věra a Česko
Rok: 1991
ISBN: 9788070130889
NKP-CNB: cnb000062243
OCLC Number: (OCoLC)39569281
OKCZID: 110471441
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BULKOVÁ, Věra. Technologie přípravy pokrmů II: Učební text pro střední zdravot. školy - obor dietních sester. 1. vyd. Brno: Institut pro další vzdělávání stř. zdravot. pracovníků, 1991. 170 s. Učební texty pro střední zdravotnické školy.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)