Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2924761 obálek a 886691 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chemie potravin



Autor: Odstrčil, Jaroslav a Odstrčilová, Milada
Rok: 2006
ISBN: 9788070134351
NKP-CNB: cnb001649060
OCLC Number: (OCoLC)85167228
OKCZID: 110004542
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
ODSTRČIL, Jaroslav. Chemie potravin. Vyd. 1. Brno: Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2006. 164 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Učební text pro studijní obor nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut.


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Srovname.cz
Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)