Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917061 obálek a 883206 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů II : učebnice pro kuchaře a číšníky



Autor: Brhlík, Eduard
Rok: 1994
ISBN: 9788070323021
NKP-CNB: cnb000087917
OCLC Number: (OCoLC)85657229
OCLC Number: (OCoLC)39575400
OKCZID: 110507024
Vydání: 3. české, upravené vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BRHLÍK, Eduard a Juraj ROMAŇUK. Technologie přípravy pokrmů II: učebnice pro kuchaře a číšníky. 3. české, upravené vyd. Praha: Merkur, 1994, 350 s. ISBN 80-7032-302-7.


Anotace

 

Technologie přípravy pokrmů jako vyučovací předmět.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)