Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920913 obálek a 884872 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů I : Učebnice pro kuchaře a číšníky



Autor: Matejka, Mikuláš
Rok: 1994
ISBN: 9788070324820
NKP-CNB: cnb000089170
OCLC Number: (OCoLC)39601720
OKCZID: 110611688
Vydání: 5. čes., upravené vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
MATEJKA, Mikuláš, Irena BALAGOVÁ a Miloš JIRSA. Technologie přípravy pokrmů I: Učebnice pro kuchaře a číšníky. 5. čes., upravené vyd. Praha: Merkur, 1994, 126 s. ISBN 80-7032-482-1.


Anotace

 

První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)