Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919290 obálek a 884197 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část III., Hodnocení a zpracování masa, drůbeže, vajec a ryb



Autor: Dana Jirotková, Petr Pipek
ISBN: 9788070404904
NKP-CNB: cnb001007498
OCLC Number: (OCoLC)50341085
OKCZID: 128284345

Citace (dle ČSN ISO 690):
PIPEK, Petr. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. 1. vyd. České Budějovice: Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2001. 136 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury