Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915976 obálek a 882571 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Sensorická analýza potravin : laboratorní cvičení



Autor: Helena Valentová, František Pudil, Jan Pokorný
Rok: 1999
ISBN: 9788070802786
NKP-CNB: cnb000203725
OCLC Number: (OCoLC)84930003
OKCZID: 110447317

Citace (dle ČSN ISO 690):
POKORNÝ, Jan, František PUDIL a Helena VALENTOVÁ. Sensorická [sic] analýza potravin: laboratorní cvičení. Vyd. 1. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 1997, 62 s. ISBN 80-7080-278-2.


Anotace

 

Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha.


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury