Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914743 obálek a 881912 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
O labužnictví : fyziologie chuti | ||||||||||||||||||
|
Autor: Jean Anthelme Brillant-Savarin, Eva Kuťáková, Charles Monselet, Vladimír Vimr, Rafaela Zachystalová
Hodnocení: Digitální objekty
AnotaceDílo z 18. století o potěšení z dobrého jídla. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně Dostupné zdroje
|
|