Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914743 obálek a 881912 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

O labužnictví : fyziologie chuti



Autor: Jean Anthelme Brillant-Savarin, Eva Kuťáková, Charles Monselet, Vladimír Vimr, Rafaela Zachystalová
Rok: 1994
ISBN: 9788071061113
NKP-CNB: cnb000090343
OCLC Number: (OCoLC)39572664
OKCZID: 110534615
Vydání: 2., upravené vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BRILLANT-SAVARIN, Jean Anthelme. O labužnictví: fyziologie chuti. Překlad Eva KUŤÁKOVÁ, překlad Rafaela ZACHYSTALOVÁ. 2., upravené vyd. Praha: NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994. 347 s.

Hodnocení: 5.0 / 5 (5 hlasů)


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )
Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Dílo z 18. století o potěšení z dobrého jídla.

Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně



Dostupné zdroje

Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)