Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2956400 obálek a 901613 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Technologie přípravy pokrmů: učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy | |||||||||||||||
Autor: Sedláčková, Hana Digitální objekty
AnotaceUčebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti. Zdroj anotace: NK ČR Dostupné zdroje
|