Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2926764 obálek a 887722 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy



Autor: Sedláčková, Hana
Rok: 2006
ISBN: 9788071689522
NKP-CNB: cnb001644543
OCLC Number: (OCoLC)85545351
OKCZID: 110100586
Vydání: 2., upr. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SEDLÁČKOVÁ, Hana. Technologie přípravy pokrmů 2: učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy. 2., upr. vyd. Praha: Fortuna, 2006. 85 s., [16] s. barev. obr. příl.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Databázeknih.cz
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)