Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2955457 obálek a 901111 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Kuchařské suroviny a přísady | |||||||||||
Rok: 2000 Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů) AnotaceSystematicky řazený, bohatě barevně ilustrovaný průvodce všemi surovinami používanými v kuchyni od ovoce a zeleniny po maso a ryby včetně bylinek, koření a dalších nejrůznějších přísad a pochutin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|