Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3009895 obálek a 922837 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Whiteman, Kate
Rok: 1999
ISBN: 9788072341153
NKP-CNB: cnb000770003
OKCZID: 110046631
Citace (dle ČSN ISO 690):
To nejlepší z italské kuchyně. Čestlice: Rebo, c1999, 256 s. ISBN 80-7234-115-4.
Popis rozmanitých surovin, které se používají při přípravě italských jídel spolu se stovkou kuchařských předpisů a množstvím barevných fotografií.
Zdroj anotace: NK ČR