Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916299 obálek a 882825 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pečené a zapékané speciality



Autor: Array
Rok: 2007
ISBN: 9788072346936
NKP-CNB: cnb001746413
OCLC Number: (OCoLC)190410396
OKCZID: 110538825
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Pečené a zapékané speciality. 1. vyd. Čestlice: Rebo, 2007. 96 s. Vaříme a pečeme s Rebem.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

"Publikace: Pečené a zapékané speciality - Inspirace pro každý den... - Minkowski;Enkhuizen. Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, která naplní celou místnost, jsou příslibem hodování, které vás a vaši rodinu nebo vaše hosty čeká… Vyzkoušejte zeleninu zapečenou s mozzarellou, tresčí filé zapečené s čedarem a rajčaty nebo třeba rajčata plněná cizrnou. Zapékané speciality si vás získají.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Databázeknih.cz
Antikvariát Avion
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)