Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917351 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů



Rok: 2000
ISBN: 9788072710041
NKP-CNB: cnb000969501
OCLC Number: (OCoLC)85003282
OKCZID: 110277442
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VOLDŘICH, Michal. Zavádění systému kritických bodů (HACCP): základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů. Vyd. 1. Praha: Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000, 96 s. Potravinářství, č. 45. ISBN 80-7271-004-4.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)