Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916256 obálek a 882817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)



Autor: Vašák, Jaroslav
Rok: 2001
ISBN: 9788072770748
NKP-CNB: cnb000994934
OCLC Number: (OCoLC)47950993
OKCZID: 110083865
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VAŠÁK, Jaroslav. Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár). 1. vyd. Praha: Libri, 2001, 207 s. ISBN 80-7277-074-8.


Anotace

 

Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Můj antikvariát
Antikvariát Avion
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)