Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916294 obálek a 882825 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zdraví máme na talíři : léčivé i škodlivé účinky potravin



Autor: Bodlák, Jiří
Rok: 2002
ISBN: 9788072960163
NKP-CNB: cnb001185596
OCLC Number: (OCoLC)53265111
OKCZID: 110099098
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BODLÁK, Jiří. Zdraví máme na talíři: léčivé i škodlivé účinky potravin. Vyd. 1. Praha: Granit, 2002. 159 s., [14] s. obr. příl.

Hodnocení: 4.0 / 5 (2 hlasů)


Anotace

 

Mezi nejvýznamnější potraviny, které dodávají lidskému organismu potřebné živiny, patří obiloviny, luštěniny, zelenina a ovoce, olejniny, koření a bylinky. V přehledné příručce autor popisuje jednotlivé druhy potravin z hlediska významných obsahových látek, prospěšných i škodlivých, a vlastností důležitých pro zdraví. Kromě praktického přehledu, knížka obsahuje vyzkoušené léčivé recepty na využití běžných potravin v kuchyni, kosmetice a při léčbě neduhů. Autor svoje bohaté botanické a bylinářské znalosti uplatnil již v několika jiných publikacích.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)