Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913591 obálek a 881379 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa



Autor: Josef Kameník
Rok: 2014
ISBN: 9788073056735
NKP-CNB: cnb002597087
OKCZID: 114958171

Citace (dle ČSN ISO 690):
KAMENÍK, Josef. Maso jako potravina: produkce, složení a vlastnosti masa. Vyd. 1. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita :, Časopis Maso, 2014. 327 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)