Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915320 obálek a 882228 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Teoretické principy konzervace potravin I



Autor: Rop, Otakar, Valášek, Pavel, Hoza, Ignác a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Rok: 2005
ISBN: 9788073183394
NKP-CNB: cnb001579552
OCLC Number: (OCoLC)85161283
OKCZID: 110481009
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
ROP, Otakar, Pavel VALÁŠEK a Ignác HOZA. Teoretické principy konzervace potravin I. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2005, 130 s. Učební texty vysokých škol. ISBN 80-7318-339-0.


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)