Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915976 obálek a 882571 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie výroby potravin živočišného původu: bakalářský směr



Autor: Hrabě, Jan, Březina, Pavel, Valášek, Pavel a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Rok: 2006
ISBN: 9788073184056
NKP-CNB: cnb001651019
OCLC Number: (OCoLC)85544505
OKCZID: 110256552
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HRABĚ, Jan, Pavel BŘEZINA a Pavel VALÁŠEK. Technologie výroby potravin živočišného původu: bakalářský směr. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2006, 180 s. Učební texty vysokých škol. ISBN 80-7318-405-2.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)