Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914743 obálek a 881912 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chuťovky a speciality studené kuchyně



Autor: Vlachová, Libuše
Rok: 2007
ISBN: 9788073341312
NKP-CNB: cnb001750990
OCLC Number: (OCoLC)228594583
OKCZID: 110047175
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VLACHOVÁ, Libuše. Chuťovky a speciality studené kuchyně. 1. vyd. Praha: Agentura VPK, 2007, 90 s. ISBN 978-80-7334-131-2.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Soubor specialit studené kuchyně: předpisy na zdobená vejce, chuťovky, pokrmy z uzenin a sýrů, ryb, na domácí paštiky, plněné zeleniny, omáčky, zálivky a na párty pečivo. Obsahuje též návody na aranžování studených mís, obložených talířů i na úpravu studeného (švédského) bufetového stolu.


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Knihy.ABZ.cz
Městská knihovna v Praze
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)