Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914991 obálek a 882045 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Česká kuchyně



Rok: 2014
ISBN: 9788073391188
NKP-CNB: boa001-mzk01001440961
OKCZID: 115268061

Citace (dle ČSN ISO 690):
STUPKA, Petr a Jan ELIÁŠEK. Česká kuchyně: tradice, oblíbená jídla, recepty. Vyd. 1. Český Krumlov: MCU, 2014, 76 s. VisitBohemia guide, 16. ISBN 978-80-7339-118-8.


Anotace

 

Kniha receptů oblíbených českých tradičních pokrmů.

Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně



Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)