Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919033 obálek a 884060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování : praktická pomůcka pro majitele provozoven veřejného stravování a jejich zaměstnance | ||||||||||||||
Rok: 2007 AnotaceNové předpisy pro hygienu veřejného stravování. Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP. Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení. Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování. Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování od nakladatelství v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování - 3.yd.. Soubor aktuálních předpisů (zákonů, vyhlášek a směrnic EU) týkající se hygieny pro majitele a personál hotelů, restaurací, výroben lahůdek a dalších provozů veřejného stravování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|