Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915320 obálek a 882228 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie



Autor: Buňka, František
Rok: 2009
ISBN: 9788073753368
NKP-CNB: cnb002009808
OCLC Number: (OCoLC)681490091
OKCZID: 110517890
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BUŇKA, František. Základní principy výroby tavených sýrů =: Basic principles of processed cheese production : monografie. Vyd. 1. Brno: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009. 70 s. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis =, Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, roč. 2, č. 6, 2009.


Anotace

 

Základní principy výroby tavených sýrů.


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
NK Praha


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)