Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2995866 obálek a 917716 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Ursula Ferrigno
Rok: 2017
ISBN: 9788073906146
NKP-CNB: cnb002929387
OKCZID: 127781593
Citace (dle ČSN ISO 690):
FERRIGNO, Ursula, Louise PICKFORD a Jan BALDWIN. Oleje: používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády. Přeložila Sára LEBEDOVÁ. Praha: Dobrovský s.r.o., 2017. 64 stran. Knihy Omega.
Hodnocení:
4.0 / 5
(3 hlasů)
Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád.
Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze