Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917061 obálek a 883206 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál



Rok: 2011
ISBN: 9788073943141
NKP-CNB: cnb002357780
OCLC Number: (OCoLC)794208584
OKCZID: 111334885
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
DAXBECK, Hans. Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého: (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál. 1. vyd. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

NK Praha


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)