Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2917338 obálek a 883277 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin



Autor: Dostálová, Jana, Kadlec, Pavel a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Rok: 2014
ISBN: 9788074182082
NKP-CNB: cnb002589818
OCLC Number: (OCoLC)883372754
OKCZID: 114087271

Citace (dle ČSN ISO 690):
DOSTÁLOVÁ, Jana. Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin. Vyd. 1. Ostrava: Key Publishing, 2014. 425 s. Monografie.

Hodnocení: 3.5 / 5 (2 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla vyplnit mezeru na našem knižním trhu a usnadnit čtenářům výběr potravin ze široké nabídky, která na našem trhu s potravinami v současnosti je.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)