Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916731 obálek a 883076 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Výroba potravin rostlinného původu :zpracování obilovin



Autor: Burešová Iva
Rok: 2013
ISBN: 9788074542787
NKP-CNB: cnb002508229
OCLC Number: (OCoLC)870287346
OKCZID: 112677028
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BUREŠOVÁ, Iva a Eva LORENCOVÁ. Výroba potravin rostlinného původu: zpracování obilovin. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013, 302 s. ISBN 978-80-7454-278-7.

Hodnocení: 2.0 / 5 (8 hlasů)


Anotace

 

Skriptum je určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie I (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin rostlinného původu I (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie II (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)