Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2963929 obálek a 905235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita



Autor: Irena Korbelářová
ISBN: 9788075101761
NKP-CNB: cnb002777671
OKCZID: 125031125

Citace (dle ČSN ISO 690):
KORBELÁŘOVÁ, Irena. Kulinární kultura Slezska a střední Evropy: východiska, metody, interdisciplinarita. Vydání první. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2015, 271 s. ISBN 978-80-7510-176-1.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)