Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2987807 obálek a 913082 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Magda Doležalová
ISBN: 9788076781856
NKP-CNB: cnb003548630
OKCZID: 129125180
Citace (dle ČSN ISO 690):
DOLEŽALOVÁ, Magda. Vybrané aspekty využívání antimikrobiálních látek v potravinách =: Selected aspects of antimicrobial compounds in food : teze habilitační práce. Pořadí vydání: první. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2023. 44 stran. Teze habilitační práce.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.