Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2920192 obálek a 884640 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zlatá pravidla stravování



Autor: Gennadij Petrovič Malachov, Ariana Trávníčková
Rok: 2008
ISBN: 9788081000423
OKCZID: 110468771

Citace (dle ČSN ISO 690):
MALACHOV, Gennadij Petrovič. Zlatá pravidla stravování. 1. vyd. Bratislava: Eugenika, 2008. 307 s.

Hodnocení: 5.0 / 5 (2 hlasů)


Anotace

 

Jezte potraviny vypěstované v lokalitě, kde bydlíte. - Jezte jen čerstvé a čerstvě uvařené pokrmy, které vám chutnají. - Jezte jen tehdy, když máte skutečně hlad. - Nespěchejte během jídla a každé sousto důkladně pokousejte. - Jakmile pocítíte první příznaky nasycení, přestaňte jíst - znamená to, že jste najezení. * Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit. Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje tato k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí: 1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského organismu. 2. Vzájemné působení potravy a organismu. 3. Sestavení individuálního jídelníčku. 4. Obecné znalosti o potravinách. 5. Jídlo jako lék i prevence.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Zboží.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)