Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916731 obálek a 883076 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Cukr, sůl, tuk



Autor: Michael Moss
Rok: 2015
ISBN: 9788081004131
OKCZID: 121803076

Citace (dle ČSN ISO 690):
MOSS, Michael. Cukr, sůl, tuk: jak si nás potravinoví obři připoutávájí a vytvářejí závislosti. První vydání. Bratislava: Eugenika, 2015. 263 stran.

Hodnocení: 3.7 / 5 (4 hlasů)


Anotace

 

Poutavé, napínavé a nesmírně zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to vše jen s jediným záměrem - neustálé zvyšování zisků potravinových gigantů na úkor našeho zdraví. Tuto knihu napsal americký investigativní novinář, který odhaluje, jako potravinové společnosti manipulují s lidmi za účelem zvýšení svých zisků. Dlouhá léta sledoval praktiky potravinářského průmyslu ve světě, které se díky globalizaci propracovali i do našich zemí. Měl možnost nahlédnout do tajných materiálů potravinářských společností, o kterých veřejnost nemá ani tušení.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)