Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2964367 obálek a 905244 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni



Autor: Horsáková, Monika
Rok: 2008
ISBN: 9788085005967
NKP-CNB: cnb001794190
OCLC Number: (OCoLC)236559187
OKCZID: 110094865
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HORSÁKOVÁ, Monika, Kamila TESLÍKOVÁ a Jana STRÝČKOVÁ. Pod pokličkou 3: Popelky v české kuchyni. Vyd. 1. Editor Jitka SATURKOVÁ. Praha: Česká televize, 2008, 210 s. Edice České televize. ISBN 978-80-85005-96-7.

Hodnocení: 4.0 / 5 (4 hlasů)


Anotace

 

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)