Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914743 obálek a 881912 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chuť a aroma



Autor: Vonášek, František
Rok: c2002
ISBN: 9788085800517
NKP-CNB: cnb001089114
OCLC Number: (OCoLC)51190079
OKCZID: 110042484

Citace (dle ČSN ISO 690):
VONÁŠEK, František a Emilie TREPKOVÁ. Chuť a aroma. Praha: Maxdorf, c2002, 124 s. Tajemství dobré chuti. ISBN 80-85800-51-9.


Anotace

 

Publikace je určena především čtenářům, kteří se zajímají o to, proč jejich jídla a nápoje dobře chutnají, jakož i publicistům a novinářům, kteří z nejrůznějších důvodů píší o aromatických látkách. Nedocenitelným pomocníkem může být pro všechny, kdo sami vymýšlejí a připravují rozmanitá jídla, nápoje i výrobky sloužící k rychlému občerstvení nebo zpracovávají své sklizně ovoce a zeleniny.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)