Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2997968 obálek a 918862 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Český kapr v teplé a studené kuchyni: speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den

Autor: Vrabec, Vilém
Rok: 1999
ISBN: 9788085936261
NKP-CNB: cnb000719554
OCLC Number: (OCoLC)43613118
OCLC Number: (ocolc)43613118
OKCZID: 110615137

Citace (dle ČSN ISO 690):
VRABEC, Vilém. Český kapr v teplé a studené kuchyni: speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den. Čestlice: P. Momčilová, c1999. 62 s., [4] s. barev. obr. příl. Sešity zdravé výživy, sv. 24.

Hodnocení: 4.5 / 5 (2 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den).

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení

TOPlist