Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919290 obálek a 884197 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Učebnice zavařování & konzervace (i pro diabetiky)



Autor: Jílek, Jan
Rok: 2001
ISBN: 9788086179674
NKP-CNB: cnb000889918
OCLC Number: (OCoLC)53265857
OKCZID: 110048003

Citace (dle ČSN ISO 690):
JÍLEK, Jan. Učebnice zavařování & konzervace (i pro diabetiky). Olomouc: Fontána, 2001, 232 s. ISBN 80-86179-67-2.


Anotace

 

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re


Dostupné zdroje

Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Knihy.ABZ.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)