Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915976 obálek a 882571 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Indická hostina: sedm snadných kroků při přípravě indické kuchyně : 148 vybraných receptů indické kuchyně



Autor: Singh, Bindu
Rok: 2002
ISBN: 9788086282220
NKP-CNB: cnb001201505
OCLC Number: (OCoLC)53261597
OKCZID: 110471622

Citace (dle ČSN ISO 690):
SINGH, Bindu. Indická hostina: sedm snadných kroků při přípravě indické kuchyně : 148 vybraných receptů indické kuchyně. Pardubice: Filip Trend, 2002. [180] s.

Hodnocení: 5.0 / 5 (3 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Kuchařka obsahuje jídla z tradiční indické kuchyně ze všech částí země a seznamuje s praktickým používáním vzácného koření i s účinky jednotlivých ingrediencí.Příprava jednotlivých jídel je rozdělena do sedmi stupňů neboli pravidel správného složení a vyváženosti chutí i vůní. Souběžně je uveden přehled surovin a indický i český název pokrmu. Úvodní část obsahuje přehled pochutin a koření včetně upozornění na kulturu indického stolování. Recepty jsou řazeny podle hlavní suroviny (kuřecí maso, ryby, jehněčí maso) a druhu jídel (vegetariánská jídla, přílohy, polévky, saláty, slané zákusky a moučníky).

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)