Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2914743 obálek a 881912 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů



Rok: 2016
ISBN: 9788086307336
NKP-CNB: cnb002196596
OKCZID: 110951969

Citace (dle ČSN ISO 690):
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů: [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce. Editor Zdeněk FRIEDMANN. Praha: Raabe, c2011. Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ, 4. ISBN 978-80-86307-33-6.


Anotace

 

Publikace: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů - kolektiv. V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)