Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915690 obálek a 882416 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie: potravinář : 1. ročník SPŠ



Autor: Altera, Jiří a Alterová, Libuše
Rok: 2005
ISBN: 9788086320458
NKP-CNB: cnb001582175
OCLC Number: (OCoLC)53272940
OKCZID: 110634197
Vydání: Vyd. 2.

Citace (dle ČSN ISO 690):
ALTERA, Jiří. Technologie: potravinář : 1. ročník SPŠ. Vyd. 2. [Praha]: Svoboda Servis, 2005. 86 s. Edice odborných učebnic.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Čtenáři v učebnici naleznou následující tématické okruhy: Základy výživy, Suroviny potravinářského průmyslu, Potravinářské technologie, Jakost, Hygiena a sanitace a Bezpečnost práce.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)