Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2936857 obálek a 892456 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Slovník potravinářů a gastronomů



Autor: Beránek, Jaromír
Rok: 2005
ISBN: 9788086724041
NKP-CNB: cnb001576426
OCLC Number: (OCoLC)85159146
OKCZID: 110035193
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BERÁNEK, Jaromír. Slovník potravinářů a gastronomů. 1. vyd. Praha: MAG Consulting, 2005, 103 s. Hotely a restaurace.


Anotace

 

Slovník obsahuje přehledně uspořádané definice potravinářských a jiných produktů, jejich skupin a druhů, popis činností, systémů, kvalitativních a jiných znaků z oblastí souvisejících s gastronomií, s potravinami, potravinovými doplňky, nápoji atd., s jejich zpracováním a uváděním do oběhu. Zahrnuje dále i vysvětlení pojmů týkajících se základních požadavků ochrany zdraví a hygieny v těchto oblastech.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Můj antikvariát
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)