Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3004860 obálek a 920234 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Zelenina od A do Z: (zeleninové pokrmy)

Autor: Lánská, Dagmar a Zemina, Milan
Rok: 2008
ISBN: 9788087156100
NKP-CNB: cnb001820059
OCLC Number: (OCoLC)316674939
OCLC Number: (ocolc)316674939
OKCZID: 110118574
Vydání: Vyd. 2., upr., V TeMi CZ 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
LÁNSKÁ, Dagmar. Zelenina od A do Z: (zeleninové pokrmy). Vyd. 2., upr., V TeMi CZ 1. Velké Bílovice: TeMi CZ, 2008. 143 s., [16] s. barev. obr. příl. Vaří TeMi, 7.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí. Publikace o úloze zeleniny v našem stravování a přípravě zeleninových pokrmů již slavila v minulosti úspěchy a nyní vychází v revidovaném a doplněném vydání. Autorka v ní soustředila všechny známé druhy zeleniny dostupné na tuzemském trhu od artyčoku po zelí a ke každému připojila recepty gastronomicky nejvýhodnější úpravy. Receptář doprovází barevná fotografická prezentace pokrmů od Miroslava Zeminy.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení

TOPlist