Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2963929 obálek a 905235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Jak nakupovat a zpracovávat maso | |||||||||||||||||||||||
Autor: Václav Frič Hodnocení: 4.1 / 5 (11 hlasů) AnotaceObrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|