Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2919290 obálek a 884197 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jak nakupovat a zpracovávat maso - Václav Frič



Autor: Václav Frič
Rok: 2015
ISBN: 9788087575390
NKP-CNB: cnb002692351
OKCZID: 117333391

Citace (dle ČSN ISO 690):
FRIČ, Václav. Jak nakupovat a zpracovávat maso: všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa : ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. Rozšířené vydání. Praha: Burda Praha, spol. s r.o., 2015, 175 s. Apetit speciál. ISBN 978-80-87


Anotace

 

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Srovname.cz
Databázeknih.cz
Antikvariát Avion
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)