Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2996309 obálek a 917940 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kulinární tradice českých regionů

Autor: Jitka Sobotková, Lucie Kubásková, Jana Jírovcová
ISBN: 9788088270317
NKP-CNB: cnb003470742
OKCZID: 128950266

Citace (dle ČSN ISO 690):
SOBOTKOVÁ, Jitka. Kulinární tradice českých regionů. Vydání první. Praha: Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2022. 183 stran.


Anotace

Katalog navazuje na stejnojmennou výstavu a je vědeckým výstupem projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť prezentace a edukace.

Zdroj anotace: NK ČR



Přidat komentář a hodnocení

TOPlist