Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2916482 obálek a 882936 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Cukrářská technologie



Autor: Půlpánová, Alena
Rok: 2001
ISBN: 9788090249226
NKP-CNB: cnb000889364
OCLC Number: (OCoLC)50343444
OKCZID: 110043505
Vydání: Vyd. 2.

Citace (dle ČSN ISO 690):
PŮLPÁNOVÁ, Alena. Cukrářská technologie. Vyd. 2. Hradec Králové: R plus, 2001, 286 s. ISBN 80-902492-2-1.

Hodnocení: 4.8 / 5 (4 hlasů)


Anotace

 

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Zdroj anotace: Zbozi.cz



Dostupné zdroje

Zboží.cz
Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)