Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2922956 obálek a 885819 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Slovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický, francouzsko-český, česko-francouzský, německo-český, česko-německý



Autor: Hrabec, Martin
Rok: 2000
ISBN: 9788090255333
NKP-CNB: cnb000963446
OCLC Number: (OCoLC)85001098
OKCZID: 110481243
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
HRABEC, Martin a Karel SMETANA. Slovník odborné kuchařské terminologie: anglicko-český, česko-anglický, francouzsko-český, česko-francouzský, německo-český, česko-německý. Vyd. 1. Praha: České a slovenské odborné nakladatelství, 2000, 127 s. Food S


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

Můj antikvariát
Antikvariát Avion
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)