Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2922569 obálek a 885656 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základy pekárenské technologie



Autor: Příhoda, Josef
Rok: 2003
ISBN: 9788090292215
NKP-CNB: cnb001302351
OCLC Number: (OCoLC)56871427
OKCZID: 110530015
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
PŘÍHODA, Josef, Dana NOVOTNÁ a Pavla HUMPOLÍKOVÁ. Základy pekárenské technologie. Vyd. 1. Praha: Pekař a cukrář, 2003, 363 s. Knižnice pekaře a cukráře [sic], sv. 6. ISBN 80-902922-1-6.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

 

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Publikace je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin.

Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog



Dostupné zdroje

Databázeknih.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)