Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2955457 obálek a 901111 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Bezpečnost pokrmů v gastronomii: HACCP : správná výrobní a hygienická praxe : aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování



Autor: Voldřich, Michal a Jechová, Marie
Rok: 2004
ISBN: 9788090340107
NKP-CNB: cnb001411354
OCLC Number: (OCoLC)85115366
OKCZID: 110477265
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VOLDŘICH, Michal. Bezpečnost pokrmů v gastronomii: HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování. Vyd. 1. Praha: České a slovenské odborné nakladatelství, 2004. 183 s. Food Service.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Příručka obsahuje přepracovanou legislativní část, která vychází ze změn právních předpisů v uplynulém období. Požadavky předpisů jsou probírány i v širších souvislostech s cílem usnadnit pochopení, aplikaci a zavedení vlastní kontroly i uplatňování příslušných ustanovení v praxi.

Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog



Dostupné zdroje

KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)