Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915976 obálek a 882571 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě: příručka pro pracovníky potravinářských prodejen



Autor: Voldřich, Michal, Jechová, Marie a Kaudelová, Marcela
Rok: 2004
ISBN: 9788090340121
NKP-CNB: cnb001498709
OCLC Number: (OCoLC)85135892
OKCZID: 110478187
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
VOLDŘICH, Michal. Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě: příručka pro pracovníky potravinářských prodejen. Vyd. 1. Praha: České a slovenské odborné nakladatelství :, Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004. 73 s. Moderní obchod.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Základní principy HACCP (systém kritických bodů) a jeho zavádění do praxe, hlavní požadavky na osobní a provozní hygienu nebo přehled zdravotních nebezpečí z potravin.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)