Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2915976 obálek a 882571 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě: příručka pro pracovníky potravinářských prodejen | ||||||||||||
Autor: Voldřich, Michal, Jechová, Marie a Kaudelová, Marcela Digitální objekty
AnotaceZákladní principy HACCP (systém kritických bodů) a jeho zavádění do praxe, hlavní požadavky na osobní a provozní hygienu nebo přehled zdravotních nebezpečí z potravin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU Dostupné zdroje
|