Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3007932 obálek a 921805 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Voldřich, Michal a Jechová, Marie
Rok: 2006
ISBN: 9788090340176
NKP-CNB: cnb001687395
OCLC Number: (OCoLC)85705820
OCLC Number: (ocolc)85705820
OKCZID: 110257131
Vydání: Vyd. 1.
Citace (dle ČSN ISO 690):
VOLDŘICH, Michal. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny: postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb. Vyd. 1. Praha: České a slovenské odborné nakladatelství, 2006. 101 s., [17] l. příl. Food Service, 5.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.